Játszótér

Az Európai Unió Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból „Falumegújítás és fejlesztés” címszóval kiírt pályázati forrásból elnyert 100 %-os támogatásból, immár a második játszóteret vehették birtokba a település gyermekei, a legkisebbektől a z iskoláskorúig.

A Latinovits Kápolna előtti parkban megépült új játszótér, a meglévő 2010-ben épült Szabadság téri játszótérhez képest új, másfajta játékokat is kínál, hogy vonzóbb és egyedibb legyen. A gyermekeknek öröm az új lehetőség, a szülőknek, pedagógusoknak pedig megnyugvás, hogy masszív, biztonságos eszközök adnak lehetőséget a játékra, a szabadidő eltöltésére.

A kivitelezést a Kimefa Kft. végezte, amely Mezővári Miklós és Kiss Sándor irányításával rendkívül jó minőségű munkát végzett. Ennek eredményeként az EU előírásoknak megfelelő, biztonságos és látványos játszótér épült, amely hosszú távon biztosítja a játék lehetőségét, egyben színesebbé teszi Bácsborsód arculatát. Külön is említést érdemel, hogy Mezővári Miklós a szerződés kötelmeit túlteljesítve végzett munkát és további felajánlása alapján a játszótéri padokat is felújítják. Jelentős értéket képvisel ez az önkéntes és nagylelkű támogatás, amely elismerést és köszönetet érdemel.

 

További fotók a galériában!

                                                                                                                                                  

 

 

Betegséglexikon